Φραντς-Ολιβιέ Γκίμπερτ – “πολύ άρρωστος”; Ο Laurent Ruquier εκμυστηρεύεται την ανησυχία του για το πλατό της ONPC (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το Σάββατο, 6 Ιουνίου, ο Franz-Olivier Giesbert ήταν ένας από τους καλεσμένους του Laurent Ruquier στο On n’est pas couché. Μπροστά στους δύο ενός νύχτιους αρθρογράφους, τους δημοσιογράφους Gael Tckaloff και Nicolas Poincalé, ο 71χρονος συντακτικός ήρθε να μιλήσει για το περασμένο καλοκαίρι (εκδόσεις Gallimard), ένα μυθιστόρημα του οποίου το περιεχόμενο και ο τίτλος έχουν «ανησυχήσει» τον οικοδεσπότη.

Το βιβλίο της FOG είναι “ένας άρρωστος, ετοιμοθάνατος άνθρωπος”, το οποίο ώθησε τον Laurent Ruquier να επικοινωνήσει με τη “φίλη” του Gael Tckaaloff για να του ζητήσει να ελέγξει την υγεία του Franz-Olivier Giesbert. “Θα σου πούμε την αλήθεια. Τηλεφώνησα στον Γκαέλ, είπα, “Δεν θέλεις να τηλεφωνήσεις στον Φραντς, φοβάμαι ότι είναι πολύ άρρωστος. ” Γιατί όταν διάβασα το βιβλίο σου, σκέφτηκα, ‘Αυτό είναι το τελευταίο του καλοκαίρι, το τελευταίο του βιβλίο, θα είναι πολύ κακός, θα πεθάνει’», είπε ο παρουσιαστής του On’est pas couche στον καλεσμένο του.

Έτσι έπρεπε να τον καθησυχάσει. Ο άνθρωπος που είχε πολεμήσει τον καρκίνο του προστάτη το 2003 (με απόλυτη μυστικότητα εκείνη την εποχή, αλλά το είχε αναφέρει στο βιβλίο του 2010 Μια πολύ μεγάλη αγάπη) ισχυρίστηκε ότι το κακό «δεν είχε επιστρέψει», αν και υπερασπίζεται τον εαυτό του από τη διεκδίκηση της νίκης. “Δεν θα δείτε ποτέ έναν καρκινοπαθή να λέει, ‘It’s over,'” είπε ο Franz-Olivier Giesbert.

«Είμαι προληπτικός όπως όλοι οι ασθενείς με καρκίνο, δεν ξέρουμε πότε πρόκειται να επιστρέψει, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει τίποτα μεγάλο διαφαινόμενο», είπε ο άνθρωπος που σχεδιάζει να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και αν έπρεπε να μειωθεί σωματικά. “Συχνά λέω στα παιδιά μου, “Μην με τσιμπάς αν δεν έχω το κεφάλι μου”. Δεν θέλω να με τσιμπήσουν, ακόμα κι αν είμαι σε αναπηρική καρέκλα», κατέληξε ο FOG, ο οποίος σχεδιάζει να απολαύσει «κάθε λεπτό, κάθε στιγμή» της ζωής του.

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *