Το συναίσθημα στην ανατομία του Γκρέι, η νέα σεζόν των Μικρών Φόνων της Αγκάθα Κρίστι και οι κοιλιακοί του Wolf-Denis Elion… Βλαστοί της εβδομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενώ οι θαυμαστές του Grey’s Anatomy περιμένουν με ανυπομονησία την είδηση για το πώς οι συγγραφείς φαντάστηκαν την αποχώρηση του Alex Karev, η ιατρική σειρά συνεχίζει να προβάλλεται την 16η σεζόν της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ ο Kevin McKidd, ο οποίος έχει ήδη σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια, ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα, μια άλλη προσωπικότητα της σειράς έχει κάνει το ντεμπούτο του σκηνοθέτη του. Αυτή είναι η Linda Klein, παραγωγός και σύμβουλος του Grey’s Anatomy, μια νοσοκόμα από την κατάρτιση και ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στην οθόνη ως νοσοκόμα.

Η 3η σεζόν των Μικρών Φόνων της Αγκάθα Κρίστι ετοιμάζεται
Στη Γαλλία, η 3η σεζόν της σειράς “Little Murders” της Αγκάθα Κρίστι, της σειράς France 2, προετοιμάζεται, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στη βόρεια πόλη Του Φακού τον Μάρτιο. Θα σημαδευτεί από την αλλαγή, με τον Samuel Labarthe, την Elodie Frenck και την Blandine Bellavoir να δίνουν τη θέση τους σε νέους ηθοποιούς και την μεταβαλλόμενη μυθοπλασία της εποχής, από τη δεκαετία του 1960 έως τη δεκαετία του 1970. Στο Instagram, ο ηθοποιός Cyril Lecomte, που εμφανίζεται στο The Mystery of the Lake, Gears or Time is Assassin, δημοσίευσε μια φωτογραφία του σεναρίου για αυτό το επεισόδιο με τίτλο “The Dark Room”, στο οποίο θα πρέπει να παίξει το ρόλο ενός φωτογράφου.

Wolf-Denis Elion έχει θερμοπληξία στην Μπανγκόκ
Από τη Βόρεια Γαλλία στην Μπανγκόκ, υπάρχει μόνο ένα βήμα σε αυτό το slideshow της σειράς βλαστών της εβδομάδας. Στην Ταϊλάνδη, Blandine Bellavoir, ακριβώς, και Loup-Denis Elion είναι γυρίσματα μια νέα τηλεοπτική ταινία από τη συλλογή του TF1 Αγάπη με την πρώτη ματιά … Και είναι προφανώς ζεστό, μια ευκαιρία για την πρώην αστέρι σκηνές νοικοκυριό να αποκαλύψει συγκεκριμένες κοιλιακούς της!

Πιο όμορφη ζωή, οι νέες περιπέτειες της Sabrina, μια τηλεοπτική ταινία με τον Samuel Le Bihan, Καλός Γιατρός ή Outlander … Εδώ είναι η σειρά που θα βρείτε επίσης σε αυτό το slideshow, τα αστέρια λατρεία, μεταξύ των σκηνών, αποκαλύπτουν την άλλη πλευρά της σκηνής.

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *