“Σε κορυφαία φόρμα”: καθησυχαστικά νέα από τον Jean-Pierre Elkabbach απουσιάζει από τα ραδιοκύματα από τον Οκτώβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί πολιτικοί εκμεταλλεύτηκαν αυτή την Πέμπτη, 80 χρόνια από το κάλεσμα της 18ης Ιουνίου 1940, για να διεκδικήσουν τον Γαλατισμό. Θέμα της ημέρας στα κανάλια ειδήσεων, αντιμετωπίστηκε σε διάφορες πτυχές. Στο CNews, ήταν η συνέντευξη με τον Daniel Cordier, έναν συνάδελφο αξιωματικό απελευθέρωσης, που αναμεταδόθηκε. Αυτή η συνέντευξη που διεξάγεται από τον Jean-Pierre Elkabbach, Pascal Praud επωφελήθηκε από αποσπάσματα από τη μετάδοση αυτής της συνέντευξης κατά τη διάρκεια του προγράμματος του L’Heure des pros για να δώσει ειδήσεις του ιστορικού δημοσιογράφου του καναλιού.

Δεν υπάρχει αερισμός από τον Οκτώβριο του 2019
Ενώ ήταν στην καθημερινή πολιτική συνέντευξη στις 8:15 π.μ. στο CNews, ο δημοσιογράφος είχε πάψει να εμφανίζεται στον αέρα από τις 24 Οκτωβρίου 2019. Εκείνη την ημέρα, μια ειδική έκδοση για τον Ντόναλντ Τραμπ και μια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία είχαν αντικαταστήσει το πέρασμα του. Στον απόηχο, το κανάλι ειδήσεων streaming είχε διαβεβαιώσει τη Le Parisien ότι ο πρωταγωνιστής είχε κάνει «διακοπές λίγων ημερών». Και όμως, από τότε, έχει αντικατασταθεί από τον Gérard Leclerc ο οποίος συνεχίζει να παρέχει συντήρηση σχεδόν καθημερινά. Η οικογένεια του δημοσιογράφου είχε εξηγήσει τελικά την απουσία του 82χρονου συντάσσοντα λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας: «Είναι μια χαρά και ξεκουράζεται στο σπίτι για οκτώ ημέρες. Αναρρώνει από μια μικρή χειρουργική επέμβαση μετά από ένα rethring κολικούς.”

“Σε κορυφαία φόρμα”
Από την επιχείρηση αυτή, ωστόσο, ο Jean-Pierre Elkabbach δεν έχει επιστρέψει στον αέρα. Στις 18 Ιουνίου, ακούσαμε από τον Πασκάλ Πρώντ μέσω του Πασκάλ Πράου. Αναφερόμενος στη συνέντευξη με την Αντίσταση, ο δημοσιογράφος γλίστρησε ένα σημείωμα για τον (πρώην) συνάδελφό του: “Jean-Pierre Elkabbach τον οποίο χαιρετώ, τον οποίο είχα σήμερα το πρωί στο τηλέφωνο Jean-Pierre. Του είπα “θέλεις να αντιδράσεις;” και μετά είπε “σήμερα το πρωί, δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μαζί σου”. Τον χαιρετάμε, είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *