Site Loader

(SPOT.ph) Η ιστορία της αξέχαστης δημιουργίας του Sir Arthur Conan Doyle, master ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, παίρνει μια ενημέρωση-και μια μικρότερη αδελφή. Yup, Enola Holmes πρόκειται να έρθει συντρίβοντας στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου και απεικονίζοντας την άγρια, spunky, νέο χαρακτήρα δεν είναι άλλος από Millie Bobby Brown. Γνωρίζουμε ότι έχουν υπάρξει ένας τόνος των διαφορετικών παραλλαγών σχετικά με το κλασικό χαρακτήρα-με Benadryl Camembert, συγγνώμη εννοούσαμε, Benedict Cumberbatch, πιο πρόσφατα κορυφή του μυαλού-και έτσι αυτή τη φορά γύρω, θα πρέπει να πάρει μια εντελώς διαφορετική λάβει μέσω έφηβος αδελφή των αδελφών Holmes », Enola.

Έχουμε το συνήθως στωικό Ντετέκτιβ Σέρλοκ (Henry Cavill) και ένα νευρικό Mycroft (ένα mustachioed Sam Claflin) που φθάνουν πίσω στο σπίτι για να συνειδητοποιήσουν έφηβος αδελφή τους δεν είναι καθόλου η σωστή κυρία θα περίμενε κανείς στα τέλη του 19ου αιώνα αγγλία. Ακόμα χειρότερα, η μητέρα τους –ο κύριος σύντροφος και δάσκαλος της Enola– εξαφανίστηκε το πρωί των 16ων γενεθλίων του νεότερου αδελφού Holmes.

Με τη μητέρα τους Eudoria (Helena Bonham Carter) φύγει, ο μεγαλύτερος αδελφός Holmes σχεδιάζει να στείλει την αδελφή τους μακριά σε ένα “φινίρισμα ” σχολείο, αλλά Enola έχει σχέδια της δικής της. Ξεκινά στο Λονδίνο από μόνη της για να μάθετε τι συνέβη στη μαμά της-και δεδομένου ότι αυτή είναι η οικογένεια Holmes μιλάμε για, μια χαοτική άγρια βόλτα ακολουθεί.

Η ταινία βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων μυστήριο του ίδιου ονόματος από nancy Springer, η οποία χαρακτήρισε τον έφηβο Holmes ως κύριο ντετέκτιβ του . Όπως είμαστε σίγουροι ότι έχετε συμπεράνει σωστά, Enola δεν είναι τυπικό 16-year-old σας. Έχει το δικό της σύνολο των δεξιοτήτων ντετέκτιβ και sleuthing να συνεργαστεί με, ενδεχομένως στο ίδιο επίπεδο με του διάσημου αδελφού της, και ένας στόχος για να επιτευχθεί ό, τι μπορεί: να βρει Eudoria. Ο χαρακτήρας της Enola δίνει στην κλασική ιστορία μια νέα πινελιά που την κάνει ακόμα πιο σχετική σήμερα, αλλά μην την πάρετε μόνο από εμάς. Πρέπει να μιλήσουμε με τον Μπράουν για το τι κάνει τον Ένολα αυτόν που πρέπει να δει!

“Είναι δύο πολύ διαφορετικοί ντετέκτιβ,” λέει ο Μπράουν. “Sherlock είναι ένα για να καθίσει πίσω και να παρατηρήσει και να λάβει σημειώσεις,” εξηγεί, λέγοντας Enola, είναι ο τύπος για να, “Πάρτε το κάνει τον εαυτό της.” Προσθέτοντας ένα θρασύς, “Δεν είναι ασθενής!”

“Ξέρεις ότι έχουμε έναν πολύ αρρενωπό ντετέκτιβ, και μετά έχεις έναν πολύ νέο ντετέκτιβ του “Άγριου Παιδιού”. Δύο πολύ διαφορετικές ηλικίες, πάρα πολύ, αλλά δεν παίρνει μακριά από τις απίστευτες ικανότητές τους, ” λέει ο Μπράουν. Η Enola, στην ταινία, πετάει τον εαυτό της στους δρόμους της πόλης του Λονδίνου μετά από 16 χρόνια που έζησε ειρηνικά με την Eudoria στο σπίτι της, καθώς και με μια μητέρα που της δίδαξε χημεία, τοξοβολία, πολεμικές τέχνες και πολλά άλλα. Και περιστασιακά είχε παιχνίδια τένις μέσα στο σπίτι.

Μόλις μόνη της στο Λονδίνο, η Enola βρίσκει τον εαυτό της να αμφισβητεί τι πραγματικά κάνει η μητέρα της καθώς η έρευνά της βαθαίνει, και βρίσκεται σε κάτι πολύ πιο σοβαρό από την περίπτωση ενός αγνοούμενου. Ευτυχώς, η Enola δεν πρόκειται να υποκλιθεί από οτιδήποτε- αυτό απλά δεν είναι ο τρόπος της. Και αυτό είναι κάτι brown η ίδια σχετίζεται με, έχοντας αρχίσει να εργάζεται σε τεράστια έργα τόσο μικρά.

“Όταν [ήμουν] να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία και να εργάζονται για Stranger Things, άρχισα να γίνονται πιο εκτεθειμένοι σε άλλα έργα,” λέει. “Βρήκα σίγουρα τον εαυτό μου σε καταστάσεις όπου ένιωσα σαν να μην έπαιρνα ίσες ευκαιρίες, όπως άλλοι άνθρωποι […] Άρχισα να συνειδητοποιούν ότι ήταν επίσης λόγω του φύλου μου, λόγω της ηλικίας μου, λόγω της εμπειρίας μου, και μισούσα ότι αυτό είναι που με κρατούσε πίσω.”

“Αυτή η ταινία μου έδωσε την ενδυνάμωση για να είναι σε θέση να μιλήσει για σεξισμό,” εξηγεί. “Ειδικά σε αυτόν τον κλάδο.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *