Μην αγγίζετε τη θέση μου: Christophe Carrière μιλά για τους μισθούς πολλών συντακτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι προσωπικότητες περνούν στο δίσκο του, συχνά επιδίδονται χωρίς φίλτρο. Μεταξύ pierre-Jean Chalençon που ομολόγησε ότι έπρεπε να δανειστεί χρήματα από τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του περιορισμού, Sloane ο οποίος αποκάλυψε ότι ο συνεργάτης του Peter ήταν άπιστος και οι επισκέπτες όπως ο Jacques Legros, Marion Game ή Pierre Lescure που αποκάλυψε τελικά το μισθό τους, αυτή τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, ήταν Christophe Carrière ο οποίος δάνεισε τον εαυτό του στο ίδιο παιχνίδι με τον οικοδεσπότη Jordan de Luxe στην εκπομπή του L’Instant. Ο δημοσιογράφος της ταινίας με τη σειρά του αποκάλυψε το μισθό του για τη συμμετοχή του στο Touche pas à mon poste. Ένας περιστασιακός αρθρογράφος, Christophe Carrière αποκάλυψε έπειτα ποια σκέφτηκε ήταν τα ποσά που συλλέγονται από άλλα μέλη της ζώνης.

“Κερδίζω 500 ευρώ ανά έκδοση”
“Στο Touche δεν είναι στη θέση μου, όταν κάνω μια παράσταση, είναι συμβατική, είναι από την επίδειξη. Βασικά, είμαστε στα 500. Είμαι στα 500 ευρώ», ανακοίνωσε ο Κριστόφ Καριέρ. “Τότε δεν θα πάμε σπίτι… Ξέρω τη συζήτηση. Όταν ο Jacques Le Gros εδώ λέει “κερδίζω 2000 ανά εφημερίδα” και οι άνθρωποι προσβάλλονται επειδή λένε, κάνουν τον υπολογισμό 2×5 -10, αυτό είναι 10.000 την εβδομάδα, 40.000 το μήνα. Έτσι, ήδη, δεν το κάνει αυτό κάθε μέρα (…). Τώρα κερδίζω 500 ευρώ ανά παράσταση, εντάξει!”, υπέθεσε ο δημοσιογράφος. Ο οικοδεσπότης, γελώντας, είπε ότι δεν ήθελε να ξανανοίξει τη συζήτηση.

Ο μισθός του Jean-Michel Maire αποκαλύφθηκε
Ρώτησε ακόμα τον καλεσμένο του που ήταν ο υψηλότερος που πληρώθηκε στο σετ TPMP. “Κατά τη γνώμη μου, δεν θα με εξέπληττε αν ήταν ο Μπέντζαμιν Καστάλντι ή ο Ματθίου Ντελορμέου.” Ο Τζόρνταν ντε Λεξ, ο οποίος είχε επίσης αποκαλύψει τον μισθό του για την ίδια εκπομπή, στη συνέχεια προσπάθησε να μάθει αν ο μισθός τους ήταν της τάξης των 1.500 ευρώ ανά τεύχος. “Αχ δεν ξέρω καθόλου. Όχι, δεν ξέρω τους αριθμούς, είναι επειδή χρεώνουν. Εκτός αυτού, είμαι επίσης χρέωσης. Έτσι, δεν είναι το ίδιο.” Χωρίς να ερωτηθούν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια το μισθό των τριών άλλων συντρόφων: “Ξέρω ότι ο Jean-Michel Maire είναι σε μισθό … Νομίζω ότι είναι ακριβώς όπως εγώ.” Christophe Carrière πήρε την ευκαιρία να θέσει τα σημεία για το «i» σχετικά με τα ποσά που συλλέγονται για να συμμετάσχουν στην Touche pas à mon poste: “Όχι όχι όχι, αλλά δεν υπάρχει συγκλονιστικό μισθό είτε! Και πάλι, εκεί δεν έχω ξαναφτιάξει την παράσταση από την αποξηρανθείσα, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι τώρα είναι πολύ λιγότερο αμειβόμενο. Επειδή η παράσταση έχει μειωθεί. Και μετά πρέπει να τα πας καλά. Δεν διαρκεί όλο το χρόνο, δεν κάνουμε 365 ημέρες eh!”

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *