Κάμπινγκ Paradis σκι, Grey’s Anatomy ηθοποιοί αντιμετωπίζουν το Coronavirus … Πίσω από τις σκηνές της εβδομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά από ειδικά επεισόδια του Camping Paradis όπως το crossover με την Josephine guardian angel το 2018, πεζοπορία με την όμορφη Laury Thilleman, πριν από τέσσερα χρόνια ή το ταξίδι πίσω στο χρόνο τον τελευταίο καιρό, η σειρά tf1 εξάγει στα βουνά για ένα νέο επεισόδιο εκδήλωση. Τα γυρίσματα αυτού του Camping Paradis στο σκι ξεκίνησαν στις 12 Μαρτίου με τους Patrick Guérineau και Laurent Ournac στο Morzine, ένα χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις, κοντά στα ελβετικά σύνορα. Και ήταν το αστέρι της μυθοπλασίας που το ανακοίνωσε στο Instagram.

“Σε σκόνη kiff”
“1η μέρα στις πλαγιές με @patrick.guerineau για ένα επεισόδιο του Camping Paradis! Τα μπλουζ κάνουν σκι … #campingparadis @tf1 #touchepasamaserie #morzine #dukiffenpoudre #acteurfrançais #quellejournée @superdry», έγραψε ο κωμικός που πρόσφατα εθεάθη στο France 3. Δεν υπάρχει αμφιβολία Audrey, André και πιθανώς Christian Parizot, αλλά και άλλοι επισκέπτες είναι στο παιχνίδι. Για την εκπομπή, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Αν αυτό το γύρισμα μόλις αρχίζει, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετές σειρές είναι σε παύση στο πρόσωπο της πανδημίας coronavirus.

Grey’s Anatomy γυρισμάτων σταμάτησε
Τα γυρίσματα της ιατρικής σειράς TF1 έχουν διακοπεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως δείχνουν οι παραγωγοί της σε ένα μήνυμα προς το cast και το πλήρωμα της σειράς, που δημοσιεύθηκε από την αμερικανική ιστοσελίδα TV Line. “Υπερβολική προσοχή, η παραγωγή του Grey’s Anatomy αναβλήθηκε με άμεση ισχύ. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και περιμένουμε να δούμε πώς αλλάζει η κατάσταση του coronavirus”, ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Η απόφαση αυτή ελήφθη για να εξασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια του συνόλου του cast και του πληρώματος, καθώς και την ασφάλεια των αγαπημένων μας προσώπων εκτός της εργασίας, και έγινε σύμφωνα με την πρόταση του δημάρχου Garcetti [ο δήμαρχος του Λος Άντζελες] να μην μας φέρει μαζί σε ομάδες άνω των 50 ατόμων,” οι παραγωγοί της παράστασης συνέχισε. Η απόφαση για τη διακοπή αυτή ελήφθη μετά τα γυρίσματα του επεισοδίου 21 της δέκατης έκτης σεζόν της σειράς, η οποία κανονικά πρέπει να μετρήσει 25 συνολικά. Και το καστ του Grey’s Anatomy προτιμά να γελάει γι’ αυτό. Κρις Κάρμακ και
Ο Giacomo Gianniotti εμφανίστηκε με πολύ ξεχωριστά ρούχα που σας αφήνουμε να ανακαλύψετε στο instagram slideshow μας.

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *