Η Κριστίν Μπράβο συμφιλιώθηκε με τον Λοράν Ρουκίερ; Να γιατί αρνήθηκε να έρθει στα Παιδιά της τηλεόρασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι άλλες εντάσεις μεταξύ της Κριστίν Μπράβο και του Λοράν Ρουκίερ. Αυτή την Κυριακή, 14 Ιουνίου, οι δύο διαμεσολαβητές paf απέδειξαν ότι έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους και ότι σκοπεύουν να συνεργαστούν ξανά. Ήταν στο πλατό του Children of TV, ότι οι δύο φίλοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την επανένωση τους και σαν να σιωπήσουν οι φήμες για τους υπηκόους τους, είναι από μόνα τους ότι αποφάσισαν να προσεγγίσουν την παλιά διαφωνία τους. “Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική μας επανένωση. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε μια τηλεόραση για πόσο καιρό;” ρώτησε laurent Ruquier στον επισκέπτη της ημέρας.

“Με κάλεσαν πριν από τρία χρόνια και αρνήθηκα”
“Δεν ξέρω. Σας άκουσα να λέτε νωρίτερα ότι έχετε κάνει αυτό το σόου για τρία χρόνια, και ναι, ήμουν προσκεκλημένος πριν από τρία χρόνια και αρνήθηκα», είπε η Christine Bravo, πριν δώσει μερικές εξηγήσεις: «Ξεκίνησε αυτό το σόου, θυμώσαμε ένα δεκαπενθήμερο πριν και στη συνέχεια με φωνάζουν (…) Λέω: «Όχι, αλλά είστε τρελός Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ.” Μια διαμάχη που διήρκεσε σχεδόν τέσσερα χρόνια και ήταν σε θέση να υποχωρήσει χάρη στον περιορισμό και την κρίση της υγείας. Το 2016, ο Laurent Ruquier αποκάλυψε δημοσίως την προέλευση αυτού του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι η Christine Bravo είχε «ανόητα, από υπερηφάνεια». Για κάθε απάντηση, η κύρια ενδιαφερόμενη είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τη φίλη της και να αφοσιωθεί σε άλλα έργα.

Διασκεδαστική επανένωση
Οι εντάσεις, λοιπόν, θα φαίνονταν όμορφες και πολύ πιο πάνω μεταξύ των δύο αστεριών που δεν έφυγαν την εποχή που δοκιμάσαμε τα πάντα. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι δύο φίλοι γιόρτασαν δημόσια τη φιλία τους με τη συνάντηση στο στούντιο Big Heads. Μια επανένωση, η οποία είχε επίσης τον αέρα του φόρου τιμής στον Pierre Bénichou, ο οποίος ήθελε για χρόνια την επιστροφή της Christine Bravo στην παράσταση RTL. Αυτή την Κυριακή, 14 Ιουνίου στο France 2, είναι με αρχειακή εικόνες της Christine Bravo τόπλες ότι Laurent Ruquier αποφάσισε να θάψει το τσεκούρι και να αποδείξει ότι “όλα γίνονται καλύτερα”.

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *