Αύριο μας ανήκει αλλαγές πρόγραμμα για TF1 για την επιστροφή του σε αδημοσίευτο!

Στις 13 Μαρτίου, η TF1 διέκοψε τα γυρίσματα και τη μετάδοση της σειράς Tomorrow Belongs to Us. “Η απόφαση να σταματήσουν τα γυρίσματα στις 13 Μαρτίου ήταν πολύ δύσκολη: ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή”, δήλωσε ο Vincent Meslet, παραγωγός της σαπουνόπερας, του οποίου τα ακυκλοφόρητα επεισόδια επιστρέφουν τελικά στο TF1 τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Αλλά προσέξτε, η σαπουνόπερα αλλάζει επίσης (λίγο) το πρόγραμμα για την περίσταση: από τώρα και στο εξής, αύριο ανήκει σε εμάς θα μεταδοθεί στις 7:10 μ.μ., αντί για 7:20 μ.μ. συνήθως. Ετοιμαστείτε λοιπόν να βρείτε τους αγαπημένους σας ήρωες του Setois, τους οποίο υποδυόναν οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί (Ingrid Chauvin, Alexandre Brasseur, Clément Rémiens…), όπου τους αφήσατε…

Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου που προβλήθηκε του Tomorrow μας ανήκει
Στο τελευταίο αδημοσίευτο επεισόδιο του Tomorrow Belongs to Us που προβλήθηκε, αυτό της Παρασκευής 20 Μαρτίου, ο Martin (Franck Monsigny) ενοχλήθηκε εντελώς από τις αποκαλύψεις για τον πατέρα του. Νονά της Nadine (Claire Nebout) στη συνέχεια στάλθηκε στη φυλακή για τις προηγούμενες ενέργειές της. Από την πλευρά του ο Αντουάν (Frédéric Diefentθαλ) ανέκτησε την ελευθερία του και αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή: πήρε τον Σουλεϊμάν και τη Ρόουζ στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, στο οποίο η αδελφή του εξακολουθεί να βρίσκεται, τον οποίο δεν έχει δει για πολλά χρόνια… Leila (Samira Lacchab) ήταν έτοιμος να καταρρεύσει λόγω του πολέμου μεταξύ της κόρης της Noor και ο σύντροφός της Samuel, ο οποίος έφευγε και πάλι. Αποφασισμένος να φάει τη ζωή στο έπακρο, Amanda (Marion Christmann) πήγε σε ένα μικρό κόμμα που διοργανώθηκε στο κουτάλι που έληξε πολύ άσχημα για την … Αλλά τι συνέβη για να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση; Τα λέμε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για να το μάθουμε!

Τα γυρίσματα και η μετάδοση του Tomorrow μας ανήκουν για αρκετούς μήνες.
Μετά την ανακοίνωση από τη γαλλική κυβέρνηση στις αρχές Μαρτίου της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων περισσότερων από 100 ατόμων στο γαλλικό έδαφος, τα γυρίσματα του Tomorrow Belongs to Us διακόπηκαν στις 13 Μαρτίου. Πολύ γρήγορα, η σαπουνόπερα, στη συνέχεια, σε μια αναγκαστική διάλειμμα, είχε αντικατασταθεί στον αέρα από μια καθημερινή έκδοση του περιοδικού Sept à Huit, η οποία δεν είχε ευχαριστημένος, πριν κάνει τον τρόπο για ένα Grand Biesier στο σπίτι που φιλοξενείται από christophe Beaugrand και Karine Ferri, να αντικατασταθεί τελικά από ποιος θέλει να κερδίσει εκατομμύρια στο σπίτι;, μια ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάστηκε από Camille Combal. Προτιμώντας να κρατήσει σε απόθεμα επαρκή αριθμό αδημοσίευτων επεισοδίων της καθημερινής σειράς του, TF1 περίμενε μέχρι τα γυρίσματα της εν λόγω σαπουνόπερας θα μπορούσε να συνεχιστεί σε καλές συνθήκες (από την εβδομάδα της 18ης Μαΐου) πριν από τη θέση του πίσω στον αέρα!

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *