Ασυνήθιστο! Οι αγοραστές επιχειρήσεων καταλήγουν “συγγνώμη” να μην κάνει καμία προσφορά σε αυτή την πωλήτρια, εδώ είναι γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν κάποιες μέρες που αξίζουν να ξεχαστούν. Στη συμφωνία, οι πωλητές δεν κάνουν πάντα καλές δουλειές. Συχνά, το πολύτιμο πέρασμα στον οίκο δημοπρασιών δεν τους δίνεται, επειδή το αντικείμενό τους δεν είναι αρκετά άτυπο ή φεύγουν χωρίς μια επιταγή στο κλειδί που δεν έχει λάβει την προσφορά που ήλπιζαν. Αλλά αυτή την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, δεν υπήρχε νέο ρεκόρ πωλήσεων στη Γαλλία 2, αλλά το αντίθετο … ακολουθώντας μια πολύ ασυνήθιστη σκηνή. Ενώ catherine είχε έρθει για να πωλήσει ένα girandole (ένα μικρό κηροπήγιο διακοσμημένο με κρύσταλλα) στο ύφος του Λουδοβίκου XVI, βρέθηκε στην αίθουσα δημοπρασιών χωρίς προσφορά? αγοραστές της ημέρας απλά δεν ενδιαφέρονται για το προτεινόμενο στοιχείο.

Ένα αντικείμενο που κάνει μια βουτιά
“Κανονικά, πουλάω ζευγάρια girandole, πού είναι το δεύτερο;” είπε η Caroline Margeridon. «Πάντα την ήξερα μόνη της», είπε η Κάθριν, η απάντηση της οποίας δεν είχε μεγάλη σχέση με την ισορροπία για τις μελλοντικές δημοπρασίες. “Είναι μια μεγάλη δουλειά, όλα είναι καλά. Είναι απλά ότι είναι πραγματικά 20η (…) Θα υπήρχαν δύο, θα είχα κάνει πράγματα, επειδή είναι διακόσμηση και είναι πολύ ωραίο», σχολίασε η Caroline Margeridon στο πρόσωπο της εκπληκτικής (και σπάνιας) σιωπής των αγοραστών.

Ασυνήθιστες δημοπρασίες
«Θα πρέπει να επιστρέψουμε και θα επανορθώσουμε για αυτό σε ένα άλλο αντικείμενο», είπε τελικά η Diane Chatelet, ακολουθούμενη από τον Julien Cohen: «Αισθάνομαι ότι δυστυχώς, δεν υπάρχει κανείς που θέλει να υποβάλει προσφορά για αυτό το αντικείμενο. Λυπούμαστε πραγματικά, αλλά για εμάς, πρόκειται να είναι μια μη εμπορική συμφωνία που έγινε.” «Μου ραγίζει την καρδιά, αλλά είναι αλήθεια ότι είναι πολύ νέο για εμάς», εξήγησε η Caroline Margeridon, η οποία είναι συνήθως λάτρης αυτού του είδους του αντικειμένου. Έτσι ήταν με άδεια χέρια και χωρίς δημοπρασία ότι η Αικατερίνη άφησε τον οίκο δημοπρασιών? μια σπάνια ακολουθία για Affaire κατέληξε, ενώ, στο επεισόδιο της ημέρας, ένα κουδούνι εκτιμήθηκε επίσης … Πέντε ευρώ! Μια μέρα χωρίς.

Previous Article
Next Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *